Sodelujoči

Predsedujoči sekcijaM

dr.Darja Barlič Maganja, FZ UP, Izola
dr. Bety Breznik (MKGP)
dr. Bojan Butinar, ZRS Koper
dr. Andrej Kirbiš, UL-VF, Ljubljana
dr. Blaža Nahtigal, UVHVVR, Ljubljana
dr. Igor Pravst, Nutris, Ljubljana
dr. Sonja Smole Možina, BF-UL, Ljubljana

PREDAVATELJI

dr. Ksenija Ekart, UKC Maribor
dr. Mojca Jevšnik, UL-ZF, Ljubljana
dr. Stojan Kostanjevec, PF-UL, Ljubljana
dr. Elizabeta Mičović, MKGP, Ljubljana
dr. Andrej Ovca, UL-ZF, Ljubljana
dr. Bojan Pahor, MKGP, Ljubljana
dr. Jože Podgoršek, MKGP, Ljubljana
dr. Andrej Raspor, Nova Gorica
dr. Peter Raspor, Ljubljana
dr. Bogdan Vukosavljević, ECPD, Beograd

okrogla miza “Vpliv politik na oblikovanje trendov preskrbe s hrano in prehranjevanje”
MODERATORJA:

Janez Podobnik, ECPD, Ljubljana
dr. Blanka Vombergar, VZŠ Maribor

 

dr. Aleksandra Pivec, Ministrica za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano
dr. Emil Erjavec (UL-BF)
dr. Ivan Eržen (NIJZ)
dr. Ruža Pandel Mikuš (UL-ZF)
dr. Marjeta Recek (MZ)
dr. Dejan Škorjanc (UM-FBSV)

 

Na  svetovnem dnevu hrane 2019 so v okviru projekta Kuhnapato svoje kulinarične posebnosti predstavile: OŠ Dobje, OŠ Grad in OŠ Šturje Ajdovščina.